2012. november 12., hétfő

V. Kockart találkozóról

Néhány szóban mesélnél a V. találkozóról, melyet október 13-án (nem pénteken, hanem szombaton), ejtettünk meg. 

Először is, elnézést, amiért ilyen sokára lett meg ez a bejegyzés, de az ezzel foglalkozó illetőt kicsit behavazták személyesebb dolgai. De abbahagyván a szabadkozást, elmesélem, mi történt a találkozón - ajánlom minden kedves tagunknak, akik nem lehettek ott vagy azoknak, akik történetesen eljöhettek.

Elég sokan jöttek el végül azok közül, akik előre jelezték, hogy jelen lesznek, és ennek hála rengeteg új emberrel tudtunk megismerkedni, akik eddig csak nickek voltak. Ilyen új arcok - mármint akik még nem voltak korábbi találkozókon - többek közt Veky, Gepardus, Andulino, Triumviratus és még jó néhányan! Voltak "külsős" emberek is, akik kedvesüket kísérték el vagy barátjukat.


Szóval végtére rengetegen zsúfolódtunk össze a Control-ban.
Hmm... ennek kapcsán volt egy érdekes történés, mikor a találkozó előtti estén rá kívánkoztam nézni a kocsma oldalára, hogy megnézzem, miként vannak nyitva és arra jöttem rá, hogy semmiképp. Ugyanis nem volt meg sem a weboldaluk, sem a facebook-os lapjuk, de még csak telefonálni sem tudtam nekik.
Pöttyet bepánikoltam... rengeteg emberrel egyeztettem akkorra már, akik másnap a Control Pubba igyekeztek; akár az is megeshetett, hogy a hely átvándorolt egy másik dimenzióba, mert ott olcsóbbak a sörárak esetleg.
Végül némi nyomozás után megnyugodtam: a kocsma még nyitva áll. Azért begyűjtöttem minden jelentkező telefonszámát, valamint Cyrgaan jóvoltából találtunk egy póthelyet is.
Másnap végül kiderült, hogy mi volt a keveredés oka: Control Pub helyett Control söröző lett. Bah... Sebaj, szerencsére semmi sem változott ezen kívül, és a találkozónak tökéletes volt a hely ismét!

A kezdeti kis probléma végül nem jelentett rossz elő jelet, mert aztán minden simán zajlott. Volt olyan ember is, aki valamikor 4-5 környékén hívott fel, hogy mégiscsak lenézne (még vonatoznia is kellett); aztán mikor egyszer kint álltunk levegőzni a kocsma előtt, arra sétált egy kedves ismerősünk, nyakában egy görénnyel. Az állat egyszerre sztár lett és egy rövid időre a találkozóra is benézett. Engem csak háromszor csípett meg.

A hangulat jó volt; jellemző volt kissé a klikkesedés, de szerencsére folyamatosan felbomlottak és újraalakultak más-más emberek által, így dinamikusan folyt a társalgás.

A találkozó legjobb képe:
" A jó magyar pálinkának nincsen párja! Nincsen párja!" by Ritty


Mikor Triumvirátus megérkezett, utána az alábbi bemutatkozás zajlott le:
"-Hello, Gábor vagyok!
- Szia Gábor, Gábor vagyok.
- Üdv Gábor, Gábor vagyok"

És még volt még egy Gábor, aki nem állt az ajtónál épp... :D
Volt csocsózás, rajzok körbemutatása, technikák megbeszélése; a szokásos. Miután megjelentek Geppáék, végre átadásra került az a csodás rajzmappa is, amit Krisz121 nyert meg legutolsó versenyünk során. Voltam olyan szerencsés, hogy láthattam előző este Geppáék műhelyében a készülését is. :) 121 igazán szerencsésnek mondhatja magát!
A találkozóról lassan kezdtek hazafelé szállingózni az emberek, de a végére még így is maradtunk 10-en: ekkorra már átvonultunk a biliárd terembe, és néhányak serény játéka mellett ment az ökörködés, beszélgetés. Úgy hiszem, hogy született néhány új barátság, mely kimondottan jó érzéssel tölt el bennünket, oldalalapítókat. :)

Végül valamikor 11 környékén indultunk haza, hogy elérjük az uccsó metrójáratot; pedig szívesen maradtunk volna még egy kis ideig, hisz egyáltalán nem éreztük magunkban a haza-mehetnéket.

Képek a találkozóról itt. 

Mindenkinek nagyon köszönjük a részvételt! Megint kaptunk egy afféle "érdemes ezt csinálni" löketet, melyet igyekszünk átforgatni valami kreatív dologba, ami aztán hasznára lesz később mindenkinek.
Na, ezzel a homályos célozgatással zárnám is a soraimat.

Jó alkotást mindenkinek! Jövőre találkozunk. :)


www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...