2014. augusztus 18., hétfő

A pólódesign helyezettjei!

Örömre tudatom minden kockart tagunkkal, hogy megvan a választott design, ami felkerül a pólókra!
Elég nehéz volt megtalálni az első három helyezettet, mivel rengeteg nagyszerű ötlet érkezett be, de szerencsére kettős mérce szerint sikerült meglelnünk, mely pólódesignok a legjobbak kreativitás és/vagy az oldalunk reprezentálása szempontjából. Az egyik zsűrizés volt, melyet oldalunk moderátorjai végeztek el, a másik pedig a facebookon keresztül a ti segítségetekkel történt. A végére pedig nagyjából hasonló eredmények születtek, és a kettőt egybemosva meg is találtuk a legjobbakat.
A helyezettek pedig:

I. Helyezett: Rita bordái
I. Jutalma: 1db póló az általa készített mintával rajta, 1db Gepardus által készített meglepetés, és 1db választható print Thubakabra boltjából.









II. Helyezett: Andi méhei
II. Jutalma: 1db választható print Thubakabra boltjából






III. Helyezett: Vajjéhó baglya
III. Jutalma: 1db választható print Thubakabra boltjából






Gratulálunk a helyezetteknek! Nagyon szép designok lettek, köszönjük nektek a fáradozást, és hogy elküldtétek nekünk ezeket az ötleteket. :)

A pólókat szeptember elején fogjuk kinyomtattatni a választott nyomdával, és szándékunk szerint a szeptemberi kockart találkozó alkalmával adnánk át a jutalmakat, és persze a pólókat.

Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a pólókra a vásárlási igényt is be lehet adni már, egészen szeptember elsejéig. A méretek, szabásminták és ár kapcsán itt olvashatsz:  hamarosan, szerkesztés alatt.

Köszönjük a részvételt, fantasztikus verseny volt! :)


www.kockart.hu


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...