2014. június 26., csütörtök

Pólódesign kerestetik! - azaz új verseny (beküldési határidő lejárt)

A verseny beküldési határideje lejárt! Nemsokára lehetőséget nyújtunk a facebook-os szavazásra. :)


Örömmel adjuk tudtotokra, hogy nemrég sikerült találni egy nagyszerű pólónyomtatási lehetőséget, és eme lehetőséget megragadva fordítanánk azt egy nagyszerű versenyre, melynek célja, hogy új designt találjunk ki a felsőkre a www.kockart.hu oldal számára!
Szeretnénk egy új mintával kinyomtatni a következő sor pólót, és ezért lehetőséget nyújtanánk nektek a design elkészítésére, és ezáltal abban, hogy kipróbáljátok magatokat ezen a területen is. :) 

Természetesen van néhány kikötés, amit muszáj lepötyögnünk, különben nem tudnánk felhasználni: 
* a design függjön össze az oldallal - az a legjobb, ha a www.kockart.hu linket is beépítitek valahogy, de ezt utólagosan is meg tudjuk oldani
* a mintát alapvetően sötét felületre tervezzétek, fekete vagy sötétkék pólóra szeretnénk majd nyomtatni
* maximum 3 színt használhattok fel
* mivel a színhasználat kötött, ezért a legjobb az, ha vektorosan vagy legalábbis digitálisan készíted el az alkotást. Ha a tradicionális az eszközöd, az is jó, de akkor tiszta szkennelést küldj be

A munkákat küldjétek el a kockart.hungary(kukac)gmail.com címre! Enélkül nem kerül be nevezésként. A fájl nagy méretű legyen, legalább 3000px (300DPI) az egyik oldala. De lehet ettől nagyobb is.
Határidő: augusztus 1. 

A legjobb munka fel fog kerülni a következő pólósorozatra, amit majd -- minden származékos haszon nélkül -- meg lehet rendelni a szeptemberi kockart találkozóig. 
A legjobb munka kiválasztása zsűrizéssel fog megtörténni, összekötve a lájkgyűjtős facebook-os szavazási lehetősséggel is, így kétoldali súlyozással dől majd el, mely minta nézne ki jól az új pólónkon. Illetve további két nyertest is választunk, akik szintén kapnak jutalmat. 

És persze ne felejtsük el a nyereményeket is:
* Egy ingyen póló méretre szabva, mintázva.
* Thubakabra felajánlása egy-egy választható print az etsy shopjából (Összesen 3 darabot oszt ki a 3 nyertes között).

Kérdésekkel természetesen nyugodtan nyaggathatjátok a moderátorainkat és adminjainkat -- közben persze megadva nekik a kellő türelmi időt, hogy válaszolhassanak a kérdésekre.

Kikötést is kényszerülünk némileg hozni, mely szerint a mintát utólagosan módosíthatjuk, hogy minél jobban passzolhasson a pólóhoz.

És végszóban már csak annyit szeretnék leírni, hogy mennyire örülünk annak, hogy a mintát helyettünk... mármint segítetek egy ilyen nagyszerű projektben.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...