2014. augusztus 28., csütörtök

Kérsz egy pólót?


Valószínűleg mindenki emlékezetében friss még a nemrég futó pólódesign-tervezési verseny győztes designja. Ezt a designt most fel is fogjuk használni, így ezúton jelenthetem, hogy az érdeklődők mostantól kezdve adhatják le a rendeléseiket a pólókra, melyeket beszerzési áron szeretnénk odaadni nektek. 

Tudnivalók: 
A pólók márkája Fruit & Loom vagy B&C. Négyféle típus közül lehet válogatni, mindegyik feketében rendelhető meg, mert ezen néz ki a legjobban a design. Mindegyik kapható S-XXL méretekben.
A vásárlási szándékot szeptember 14-ig tudjátok jelezni, 15-én már szeretnénk leadni a megrendelést a pólónyomdának. 
Az ár pólónként 1990Ft. 

Megrendelés menete: 
Válaszd ki a számodra megfelelő póló-szabásmintát (alant lévő képen tudod megnézni őket), majd a választott mérettel, darabszámmal, és a szabásminta kódjával együtt küldd el az információkat erre az e-mail címre: kockart.hungary(kukac)gmail.com 
Mindenkit kérnék, hogy erre a címre írjon és csak akkor, ha a vásárlási szándék 100%-os! Mivel úgy fogjuk legyártatni a pólókat darabszámra pontosan. 
A levélben írd meg azt is, hogy a találkozón át tudod-e majd venni, ami szeptember végén vagy október elején lesz. További információk majd levél útján tudunk megbeszélni!

Választható szabásminták: 
A képek csak illusztrációk. 
Szeretném még hozzátenni, hogy ezt a mintát csak egyszer fogjuk nyomtatásba helyezni, szóval ha tetszik, akkor mindenképp rendelj egyet, különben lemaradsz róla! :)

Köszönjük az olvasást! 
Megosztani, kommentelni ér! 
Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...