2017. május 3., szerda

XII. Kockart találkozó! Bejelentés!!!44négy!!!!

...mert már hiányoztok nekünk! 
És ezért fontosnak tartjuk, hogy mielőbb orvosoljuk ezt, és végre egy találkozó keretében felújíthassuk régóta ápolt ismeretségünket. Mit szóltok ehhez?
Mi csak abban reménykedünk, hogy vagytok legalább annyira izgatottak, mint mi! 

(hm, véletlenül valahogy mindenki fekete felsőben van; nem egy megbeszélt dolog! :D )
De elég a bemelegítésből, jöjjenek az infók! 

A legfontosabb:
A találkozó május 27-én (szombaton) lesz 16:00 kezdéssel Budapesten, a Control Room Pub söröző különtermében (Podmaniniczky u. 31., a Nyugati pályaudvartól öt perc sétányira).

Mit is csinálunk?
Ilyenkor leginkább beszélgetünk, ismerkedünk, de szívesen foglalatoskodunk lehetőségeink szerint kocsmasportokkal is (csocsó, biliárdozás, mivel a hely fel van szerelve ezekkel). 
Másik kedves szokásunk még az, hogy viszünk mindenféle általunk készített sütit, rágcsát, és ezeken nyammogunk. Olykor rajzolunk közben, körbeadjuk korábbi alkotásainkat, mert ilyenkor végre lehetőség van azok élőben történő megtekintésére is, ami szimplán csak szuper! 
A leglényegesebb az, hogy mindenki jól érezze magát! 

Esetleges további kérdésekre válaszok: 
Később is lehet csatlakozni! 
Hozhatsz vendéget, tehát csatlakozhatsz úgy is társaságunkhoz, hogy nem vagy az oldalra felregisztrálva. 
Amennyiben nem ismered Pestet, nyugodtan kérhetsz kísérőt, aki majd segít eltalálni a találkozóra! Csak kérlek, jelezd ezt időben!


Ha esetleg további kérdésed van a dolog menetéről, keresd Thubakabrát kockarton vagy Facebook-on, szívesen választ ad bármire. Mármint majdnem bármire. Mondjuk azt, hogy a találkozóval kapcsolatosan mindenre. 

Megeshet, hogy 9 felé átvonulunk máshová, de az is megeshet, hogy maradunk. Ez a társaság hangulatától függ. :)

Ha van kockartos ismerősöd, aki esetleg elsiklott az esemény fölött, szólj neki! Illetve oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen tudjanak róla.

Kicsiny társaságunk összetartó, és szeretjük új tagokkal bővíteni azt. Szóval ha új vagy, ugyanolyan örömmel fogadunk, mint a régieket, csak gyere! Befogadunk, nevetünk veled, kíváncsian meghallgatunk, iszunk veled egy sört, anekdotázunk a kockartról vagy az élet furcsaságairól, és a találkozó végére úgy fogod érezni magad, hogy egy új körrel bővült a szociális hálód világa. x)

Május 27-én látjuk egymást!
www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...