2016. március 1., kedd

Hónap témája!

Üdv mindenkinek! 

Örömmel jelentjük, hogy ezentúl igyekszünk minden hónapban választani egy témát, ami a hónap hangulatán, ünnepein, vagy világnapjain fog alapulni elsősorban.
Mi is ennek a célja?
Elsősorban az inspirálás a mi szempontunk, a második pedig, hogy mindig adott legyen a motiváció mindenki számára, még akkor is, ha épp nincs ötlet a tarsolyban a következő alkotásra.
Mi a jutalom?
A kérdés jogos! A jutalom maga a motiváció, a közös játék!
Na, jó, ennél azért több is van: minden hónap végén vagy a következő elején összegyűjtjük a hónap témájára beküldött alkotásokat és megosztjuk itt a blogon és/vagy a kockart facebook lapján visszalinkelve minden alkotót.
Tehát kézzel fogható nyeremény nincs, ahogyan semmi szabály sem -- azt leszámítva, hogy az adott téma hónapjában legyen feltöltve az alkotás a kockartra.
Mit kell tenned?
Alkoss valamit a hónap témájával kapcsolatosan, majd töltsd fel az oldalunkra. A leírásban vagy a címben tüntesd fel, hogy a hónap témájára készítetted a képet!

Szóval csatlakozz te is hozzánk a játékba, és alkoss szabadon március témájára, ami a Boldogság, ugyanis március 20. a boldogság világnapja. Ez egy igen vidám első téma, nem igaz? Dede! 

www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...