2015. szeptember 3., csütörtök

Kompozícióról videó tutorial


Mint tudjátok, nemrég újra foglalkozni kezdtünk kicsit videós csatornánkkal a youtube-on, melyről előző blog bejegyzésünkben már olvashattatok.
IGaz, már eltelt egy kis idő, mióta ezt a videót feltöltöttük, csak hát munka, meg miegymás általában közbeszól abban, hogy mindig időben írjuk (pontosabban írjam) meg a híreinket, de igyekszünk keményen!
Annyira keményen, hogy már majdnem készen van a következő videó is, melyet Zhenia volt oly rendes, hogy lefordítson.

A most bemutatott videó a kompozíciókról ad segítséget.
Sok tutorial van már mindenről, de ez egy olyan téma, amiről ritkán hallani, pedig igen fontos -- a kép komponálásáról, annak elemeinek összehangolásáról szól, hogy eredményben vizuálisan kellemes látványt nyújtson a nézőnek, és hogy figyelmét meg is tartsa.
Aranymetszés, harmadolás, full frame, kontrasztok, színek stb. ezekről mind hallhatsz/olvashatsz ebben a videó tutorialban, melyhez magyar feliratot készítettünk nektek.




Mindenkit nagyon szépen kérünk, hogy ossza meg a videót, ha hasznosnak találta! És mindenképp adja meg neki azt a kis időt végignézésre, igen sokat lehet belőle tanulni. És hát ezzel is segítetek abban, hogy terjesszétek közösségünk munkáját.

Hasznos linkek:
A videó youtube-on   |    kockartos csatornánk   |    tagjaink videói


www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...