2014. december 30., kedd

2014 legjobb alkotásai kockarton

Az utolsó napokban érdemes visszanézni, hogy az idei év milyen szép dolgokban volt gazdag, és talán még csodálatosabb lenne ezt egy csokorba gyűjteni ezen a blogon, hogy még egy utolsó ízben kifejezhessük eme alkotók felé tetszésünket nagyszerű munkáik felé! :) 
Nagyon köszönjük minden tagnak az idei ténykedését kockarton, a sok szép alkotást, a sok tanulságos kommentet és azt, hogy ilyen nagyszerű társaságot biztosítotok a jelenlétetekkel. :) Jövőre kívánunk legalább ugyanennyi motivációt az alkotásra és arra, hogy az eredményt mindig meg is osszátok velünk, ahogy eddig is. 
És külön szeretnénk megköszönni azt a fáradtságos munkát, melyet moderátoraink végeznek azért, hogy minél olajozottabban működjék az oldal. Számunkra nagy segítséget nyújtotok, és reméljük, hogy mindig velünk lesz segítőkészségetek! Röstelkedésre ad okot, amiért csak szavakkal tudjuk mindezt leírni, holott a munkátok ennél ezerszer többet ér.
Utolsó sorban pedig köszönjük mindenkitől, hogy ilyen türelemmel viseltettek az adminok irányába is, amiért még mindig nem fejeztünk be pár (már rég) beígért fejlesztést. Újévi fogadalmunk legyen az, hogy 2015-ben igyekszünk mindezt pótolni ahelyett, hogy egy év múlva hasonló év végi blogbejegyzés formájába kérjünk elnézést a fejlesztések elmaradásáért. Talán könnyebb lesz ezt betartani, mint leadni azt a bizonyos öt kilót. 
De nem cséplem tovább a szót, jöjjenek az év legjobb alkotásai, melyeket pontok alapján állítottunk sorba, és alkotónként csak egyet-egyet. 

Newwood: Első színesem...

Thubakabra: Chloe Moretz 2. 

Elefant: Audi A5 
VicaVersa: Sámánlány

Gatter87: Vasember

Gepardus: Jean-Luc Picard kapitány

Mano94: Akik mindig mellettünk vannak

Alaleh: Haircut

Nathan: Wedding

Achatius: Joker


Szívből kívánunk boldog új évet mindenkinek! 


Ha tetszett ez a cikk és a sok benne szereplő alkotás, bátran oszd meg! :)


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...