2014. március 25., kedd

VIII. országos kockart találkozó! :) - április 26.


Nos, igen, készülődünk a következő kockart talira! 
Várunk mindenkit szeretettel, aki kicsit is kíváncsi a többi kockartos offline kinézetére, és épp van egy pár szabad órája ezen a szombati napon. :)  Évente csak kétszer tartjuk meg, sokan jönnek az ország különböző részeiről is (még külföldről is), szóval érdemes betervezni a talit, mert máskor nincs ilyen jó lehetőség találkozni a másikkal!

A helyszín már szokványos: 
Újfent a Podmaniczky 31.-ben találkozunk, a Control sörözőben. Aki volt már kockart talin, meg fogja találni, aki viszont nem ismeri a helyet, bátran jelezzen felém (Thub), és akkor kimegyek az illetőért a nyugatiig, hogy elvezessem a találkozó helyéig! Telefonszámot lehet kérni tőlem a biztonság kedvéért. 
Kérek mindenkit, hogy valamilyen formában azért jelezze felém, hogy szeretne-e jönni. 

A program a szokásos lesz: ismerkedés egymással, sörözgetés, kocsmasportok, esetleg saját alkotások körbeadása, és persze a hagyományos adminok sörre való meghívása sem maradhat ki. :D


Röviden és tömören: 
Az összejövetel Budapesten, április 26-án (szombaton) lesz 14.00 órától (ettől leszünk ott, de csatlakozni bármikor lehet) a Control Pub söröző belső termében (Podmaniczky u. 31. - a Nyugati pályaudvartól 5 percnyi sétára).  Nyolctól valószínűleg átmegyünk máshová. 


Gyertek! :D 


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...