2015. július 18., szombat

Youtube csatornánk -- újra támad!

Helló Kockalakók!

Már lassan két éve, hogy utoljára komolyabb feltöltés került a youtube csatornánkra, mivel hát nem volt elég motiváció, sem pedig elég segítség hozzá eddig. Viszont a kocka forgandó, és tervünk fellendíteni ezt is.
Szeretnénk nektek megmutatni legújabb feltöltésünket youtube csatornánkon, mely Gatget jóvoltából készülhetett el. Ez az intró lesz ezentúl minden videófeltöltésünk elé vágva.


Ezen felül még szeretnénk elmondani, hogy készülünk videó fordításokkal, illetve saját tutorialokkal is. Ez persze nem könnyű munka, pláne mivel összesen hárman foglalkozunk vele, azt is csak nagyon hátratéve egyéb teendőink mellett.
Ha esetleg szeretnél részt venni ebben, és vannak ötleteid vagy te magad is készítenél videókat grafikáról, programokról, akkor mi ezt szívesen vesszük. Bátran lépj kapcsolatba velünk a kockarton keresztül (ez alatt admint, moderátort értünk) vagy írj egy e-mailt a kockart.hungary(kukac)gmail.com címre.
Bármi segítséget szívesen vennénk ez ügyben!
Néhány ötlet, amit látnánk a csatornánkon:
◘ rajzos, digitális festős, zbrushos, 3D-s tutorialok szöveges felmondással
◘ tippek az alkotáshoz, kreatív ötletek megosztása
◘ timelapsed (gyorsított) videófelvételek az alkotásodról
◘ interjúk, beszámolók kiállításokról meg mindenféléről
◘ egyéb kockartos dolgok és ami ötletet még adtok nekünk

Minden videót elbírálásnak tennénk ki, és "zsűrizés" útján döntenénk arról, hogy a csatornánkra való-e vagy nem. Továbbá fenntartjuk a szerkesztési jogot is a videókra.
Azt is meg kell még jegyeznünk, hogy ez nonprofit alapú dolog, mert célunk nem a pénzszerzés, hanem hogy segíthessük a kezdőbb alkotókat vagy az inspirálódni vágyókat. Mást nem tudunk ajánlani, csak azt, amikor videócsatornánk forgalma fellendül (és hát több mint 1500 regisztrált tag talán képes lesz erre a dologra), akkor a saját weboldaladra való visszalinkelés onnan valószínűleg hasznos lesz. Illetve a hálát azok részéről, akiknek a videó szól.

Ha bármi ötleted van vagy te is részt vennél a csatornánk fellendítésében, írj!
Köszönjük!


http://www.kockart.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...