2015. június 27., szombat

A tizedik kockart tali & támogatás

Tudom, kissé megkésve érkezik eme bejegyzés, de már nem is hivatkozom semmire. Tudjátok, hogy az emberek többsége folyamatos időhiányban küzd, ez alól jelen poszt írója sem kivétel.

Ilyen volt nagyjából
De beszéljünk inkább a lényegről!
A május 30-án megrendezett kockart tali megint szuper volt -- ez is egy könnyen kiszámítható dolog valószínűleg.
Az egész úgy kezdődött, hogy mikor megérkeztünk, Geppa már ott ült az egyik kis asztalnál, s mi a viszontlátás öröme közepette észrevettük, hogy mennyire át lett rendezve a helyiség a régihez képest: kis boxokká rendezték át, így lehetetlenítve meg a klikkesedés elkerülését. Első dolgunk tehát az volt, hogy az asztalokat elrendezzük, miután persze engedélyt kértünk erre a pultos sráctól -- aki fogát szívva, de beleegyezett a dologba. Szóval eddig az izzókat tekergettük, most az asztalokat. Eme átrendezés adott egy tágasabb helyiséget, ahol mindenki beszélgetni tudott mindenkivel.
Az emberek persze sorra érkeztek, néhányan még elkaphatták az asztalcipekedés gyönyörű momentumát. Aztán ezen emberekkel még két dolog is általában kísérő volt: újabb söröskorsók és újabb sütési csodák, melyek sosem hagytak minket éhesen. Muffin, raffaello szeletek stb. sok minden volt.

Monsieur Kockart sok jelmeze
A következő érdekesség az volt, hogy hányféleképpen tudott megjelenni egy állandó vendégünk: Monsieur Kockart, oldalunk kabalája. Jött ő tortaformában Kricky jóvoltából, majd kegyetlenül leszúrtuk és el is fogyasztottuk ínycsiklandó mivoltában. Eljött egy érdekes rajztartó mappa kíséretében, melyet Gepardus készített, abból a célból, hogy a jelenlévő tagok rajzoljanak bele -- ez sikeres is volt, sok rajz született, amit majd meg kívánunk osztani később. Eljött még amolyan "kulcstartó" formájában is, amit Thubakabra készített a moderátoroknak süthető gyurmából munkájukat meghálálva ezzel az aprósággal.

Hányan voltunk ott meg egyebek
Az emberek jöttek, mentek, maradtak, így nagyjából 20 ember játszott közre a jelenlevőségben. Ebben voltak olyanok, akik már régóta tagok voltak, s most voltak először, s volt olyan is, aki szinte "friss regisztrációval" csatlakozott társaságunkhoz. Úgy vélhetjük, hogy mindenki jól érezte magát, mert sokat nevettünk, élveztük egymás társaságát, megünnepeltük mindezt sörrel, sütivel és csocsóval is. Illetve meglett újdonsült hubistánk is Gatget személyében. Gratulálunk a kinevezéshez!

Duma és támogatás, köszönetnyilvánítás
Amikor nagyjából mindenki ott volt már, természetesen tartottunk némi beszédet is, hogy köszöntsük a tagokat, és hogy megköszönjünk sok mindent: aktivitást oldalunkon, hogy jelen vannak a találkozón, hogy oly sokat tesznek egyébként is az oldalért, amit már nehéz hálás szavakba foglalni.
Ilyen dolog volt például a tárhelyünk támogatása. Mint tudjátok, még május közepén közzétettünk egy cikket arról, hogy szükségünk van támogatásra az oldal fenntartásához, mert jelenleg nem tudtuk pénzelni a dolgok mi, adminok. Arra számítottunk, hogy elég össze fog gyűlni ahhoz, hogy kiegészítve már el is küldhessük a pénzt a gyümölcs tárhelyesekre, arra azonban már nem, hogy túl is lépjük a keretet. Összesen tehát 32000 forint jött össze, melyből 6500 forint maradt fent, amit félretettünk következő évi tárhelyre. Nagyon sokan adakoztatok, olyanok is, akik már régóta nem töltöttek fel elfoglaltságuk miatt, mégis eszükbe jutottunk.
Szóval nagyon szépen köszönjük minden segítségeteket! Ilyenkor legalább megbizonyosodhatunk, hogy a közösségünk alapvetően jó, mert ilyen csodákra lehetünk képesek együtt!
Köszönjük!

Videó, kép
Mint sokszor, most is készült egy videó Podi jóvoltából, egy igazán érdekes megközelítésből.

Ha tetszett a videó, dobjátok meg egy tetszikkel a youtube-on!

Rita képei     |      Thub képei

Köszönjük az olvasást és hogy ilyen sokan tettétek nagyszerűvé ezt a találkozót! :)

Ha esetleg van saját élménybeszámolód vagy néhány szó erről az eseményről, itt kommentben is kiegészítheted! :)


www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...