2012. május 9., szerda

Tárhely támogatás

Mint minden online közösség életében, nálunk is eljött az az esemény, mikor el kell gondolkodnunk azon, miként fogjuk összetenni az idei tárhelypénzt.

A múltkori bejegyzésben már említettük, hogy a Kockart tárhelye számára gyűjtünk adományokat. A találkozó alkalmával már néhányan ebben segítettetek is, melyet ez úton is nagyon köszönünk!
A dolgokhoz az is hozzájön, hogy a tárhelyszolgáltatónk felajánlotta: két év aláírása esetén megduplázzák jelenlegi méretét a helyünket. Ez örvendetes dolognak tetszik, mivel rohamosan igyekszünk megtölteni a mostani mennyiséget is.
Ez rátok nézve semmi változást nem fog hozni, mindössze annyit, hogy kevesebbet fogjuk emiatt vakarni a fejünket! De mivel leginkább online érintkezünk, így még ezt a vicces állapotot sem nagyon vehetitek észre - pedig fejvakarás közben rendkívül mulatságos grimaszokat tudunk vágni.

Meg talán nagyobb hévvel csapunk bele a további fejlesztésekbe, ami szerintem rendkívül előnyös. Pl. beírunk plusz egy epret.

Annyi biztos, hogy ez az összekalapozás ténylegesen szükségeltetik!

Azt is tudni kell, hogy az adományozás névtelenül zajlik - mi tudni fogjuk kik adtak, de ezzel nem járul semmiféle előny az adakozónak. Szeretnénk, ha önzetlen célok vezérelne mindenkit! 
Meg persze azt, ha a szénsavas üdítőkben édesítőszer helyett valódi cukor lenne. 




Ha szeretnél minket támogatni, akkor írj valamelyik adminnek ez ügyben!


Köszönjük!

www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...