2017. október 7., szombat

Kockart találkozó és a nyertes póló!

Eljött az idő, hogy végre meghirdessük a nyertes póló design-t! 
Hisszük, hogy nem volt egyszerű döntés, mivel nagyon sok és érdekes terv jött be erre a kis versenyünkre, de végül is lett egy, ami kiemelkedett a többi közül, és amit mi is büszkén fogunk hordani, ahogy az előző nyertes design-t is. 

A nyertes design

De elég a szócséplésből! A nyertes póló design tehát: 
(*tarararararaaaam* (Thub fejében így hangzik a dobpergés)


Ezúton gratulálunk Woodynak! Köszönjük neki a tervet, és ezért cserébe kapni fog egy pólót a nyertes tervvel. 

Pólórendelés

Ha már itt tartunk, itt megjegyezném azt is, hogy elkezdődik a pólórendelés is! Ami annyit tesz, hogy mától kezdve egészen 14-ig lehet leadni a rendeléseket, hogy 15-én továbbadhassuk azt a nyomdának. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Csillának a segítségéért!

A póló típusokat itt láthatjátok.


A rendelés menete: 

A kiválasztott póló előnézetének jobb sarkában lévő kódot küldd el a kockart.hungary(kukac)gmail.com címre. A levélben írd meg a nevedet, az átvételi módot, a mennyiséget, illetve a kívánt méretet is. Ezután válaszolunk majd, ahol elküldjük az átutaláshoz szükséges adatokat.
Egy darab póló ára 1900Ft. A pólót az október 28-i kockart találkozón lehet átvenni! Vagy postán is elküldhetjük, felárért cserébe. Ebben az esetben egy postázási címet is kérnénk, valamint türelmet, mire eljut az illetékes (Thub) a postára.

Kockart találkozó

Ez most eléggé a végére sikeredett, pedig nagyon fontos és nagy eseménynek számít ez a mi kis kockartos életünkben! Mert nagyon szeretjük látni az új és régi arcokat egyaránt, és az ilyen találkozó kiváló alkalmat nyújt erre.


A találkozó október 28-án (szombaton) lesz 16:00 kezdéssel Budapesten, a Control Room Pub söröző különtermében (Podmaniniczky u. 31., a Nyugati pályaudvartól öt perc sétányira).

Ilyenkor leginkább beszélgetünk, ismerkedünk, de szívesen foglalatoskodunk lehetőségeink szerint kocsmasportokkal is.
Másik kedves szokásunk még az, hogy viszünk mindenféle általunk készített sütit, rágcsát, és ezeken nyammogunk. Olykor rajzolunk közben, körbeadjuk korábbi alkotásainkat, mert ilyenkor végre lehetőség van azok élőben történő megtekintésére is, ami szimplán csak szuper! Röviden: jól érezzük magunkat.

Hozhatsz vendéget, tehát csatlakozhatsz úgy is társaságunkhoz, hogy nem vagy az oldalra felregisztrálva.

Akár új vagy, akár régi, kedves társaságunk bárkit befogad! Mi kíváncsiak vagyunk rád, ki az az arc a rajzok mögött. :) Szóval gyere, elégítsd ki a kíváncsiságunkat! 


Végszó

Asszem minden lényegeset leírtunk anélkül, hogy könyv hosszúságú írást alkottunk volna. Bármi kérdés akadna a pólórendeléssel vagy találkozóval kapcsolatosan, a kockart.hungary(kukac)gmail.com címen lehet minket nyaggatni! :) 


Várunk titeket 28-án! 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...