2016. december 4., vasárnap

Inktóberi képeink!

Mint emlékeztek tán, előző posztunkban kihirdettük az októberi hónap témájaként az Inktóbert.
Eredetileg ennek az a lényege, hogy a hónap minden napján rajzolsz valamit tollal/tussal, esetleg digitálisan ehhez hasonlatost. Persze, mi nem akartunk ilyen kemény kikötést hozni, ezért megelégedtünk annyival, hogy mindenki csak annyit csinál, amennyi jólesik, és egy-két rajznál nem is számítottunk többre alkotónként.

Végül azonban eléggé felkapott lett a téma, sokunk megtalálta az élvezetet ebben a kihívásban: végre volt egy kis motiváció a tollrajzok készítésére.

Ezért tehát a beígért gyűjtemény helyett inkább mindenkitől csak egy-egy alkotást fogunk közzétenni, mert hát azok elég tetemes mennyiségben gyűltek fel. Nagyon izgalmas volt végignézni most őket újfent! És kiválasztani mindenkitől a legjobbat pedig nehéz, de még mindig egy örömteli munka, amit így egy kis késéssel meg is osztanánk.

A képek alatt megosztjuk egyes résztvevőink galériáját is (enélkül nem is oszthatnánk meg őket). Figyelmetekbe ajánljuk őket megnézésre, amennyiben tetszettek a külön kiemelt alkotásaik. Kommenttel és szavazattal pedig jelezhetitek tetszéseteket, szóval ne feledkezzetek meg ezekről a kedvességekről sem! :)

Vorosritty alkotása

Zhenia alkotása

Tajtizsolt alkotása
md_art alkotása


Sipy alkotása
Yetikr alkotása

Barnuska alkotása


Kilókenyér alkotása
Miyuko alkotása



Ezeken kívül egyébként még van sok más, szóval érdemes megtekinteni külön a galériákat is! Sőt, kimondottan ajánljuk a dolgot.
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a részvételt, és reméljük, hogy legalább annyira élveztétek csinálni ezek a rajzokat, mint mi a nézegetésüket. :)


www.kockart.hu


Szeretnénk figyelmeztetni minden idelátogatót, hogy a képek letöltése és máshol való közlése, főként az alkotó visszalinkelése nélkül nem megengedett! 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...