2016. május 25., szerda

XI. Kockart találkozó! Igen, tényleg!

Üdv minden kockalakónak ezen a frenetikusan kellemes májusi napon! Végre valahára elérkezett az idő arra, hogy hivatalosan is (mert hát egy ingyenes blogra kitett hír annak számít) bejelentsük a következő kockart találkozót és annak időpontját!


Azt hiszem a legtöbben már ismertétek is a tényt, de azért nem árt azt pontosítani, hogy biztosan mindenkihez eljuthasson, mert már nagyon szeretnénk találkozni egymással, régen látott ismerőseinkkel vagy teljesen új arcokkal offline üzemmódban eme évenként megrendezett esemény keretében. 

A legfontosabb:
A találkozó június 11-én (szombaton) lesz 15:00 kezdéssel Budapesten, a Control Room Pub söröző különtermében (Podmaniniczky u. 31., a Nyugati pályaudvartól öt perc sétányira).

Mit is csinálunk?
Ilyenkor leginkább beszélgetünk, ismerkedünk, de szívesen foglalatoskodunk lehetőségeink szerint kocsmasportokkal is (csocsó, biliárdozás, mivel a hely fel van szerelve ezekkel). 
Másik kedves szokásunk még az, hogy viszünk mindenféle általunk készített sütit, rágcsát, és ezeken nyammogunk. Olykor rajzolunk közben, körbeadjuk korábbi alkotásainkat, mert ilyenkor végre lehetőség van azok élőben történő megtekintésére is, ami szimplán csak szuper! 

Esetleges további kérdésekre válaszok: 
Később is lehet csatlakozni! 
Hozhatsz vendéget, tehát csatlakozhatsz úgy is társaságunkhoz, hogy nem vagy az oldalra felregisztrálva. 
Amennyiben nem ismered Pestet, nyugodtan kérhetsz kísérőt, aki majd segít eltalálni a találkozóra! Csak kérlek, jelezd ezt időben!

Megeshet, hogy 9 felé átvonulunk máshová, de az is megeshet, hogy maradunk. Ez a társaság hangulatától függ. 

Jelentkezni facebook-on tudsz vagy kockarton. 


Ha van kockartos ismerősöd, aki esetleg elsiklott az esemény fölött, szólj neki! Illetve oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen tudjanak róla.


Akkor június 11-én látjuk egymást!
www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...