2014. október 18., szombat

Kockart találkozó 2014. október 4. -- beszámoló

Tudom, kicsit megkésve, de itt egy rövidke kis beszámoló a október 4-i kockart találkozóról azoknak, akik esetleg most nem tudtak eljönni valamilyen okból kifolyólag!
Nem szükséges külön mondanom, hogy ez a találkozó is nagyon jól sikerült, mindenki jól szórakozott és jól is érezte magát. Sajnos, sikerült beleválasztani az egyik legrosszabb időpontba, mert valamely oknál fogva sok születésnap esett eme nap környékére, és sokan nem tudtam emiatt eljönni. Úgymond kis családias légkör alakult ki a kockartosok között, de legalább kellemesen tudtunk társalogni a 15-18 jelenlevővel. Sztárvendégünk egy patkány volt, akit mindig abajgatott valaki, sok fotó is készült róla. Szerencsére nem zavarta a dolog, kényelmesen falatozott tovább. Mindenféle rágcsa is előkerült, Rita híres zöld golyóihoz is volt szerencsénk, valamin Jácint is készített egy krémes, gyorsan párolgó csemegét.
Egy alkalommal még kocsit is toltak 5-en közülünk, amikor egy fickónak lerobbant a kocsija. Fél órán át próbálták beindítani, de sajnos nem sikerült. Legalább lett pár fotó, autó mellett pózolva.
Most kerültek átadásra a pólók is, melyeket előzőleg egy verseny alkalmával terveztettünk meg veletek, s melyet Rita designja nyert meg.
Átadtuk a jelen lévő nyerteseknek is a díjakat, mely egy-egy print volt, illetve egy póló az első helyezettnek. Ezután jött egy rövidebb kis beszéd annak reményében, hogy több segítséget kapjunk általatok. Reméljük a legjobbakat, hogy valamit használt, és hogy ez a lendület nem csak két hétig fog tartani. El nem tudjuk mondani, hogy mennyire fontos minden egyes tag, és az hogy aktívak is legyetek, mert enélkül nincs értelme fenntartani egy ilyen komplexitású oldalt. Szeretnénk látni, hogy nem jutunk arra a sorsra, amikor mindenki csak várja a kommenteket, de nem írnak senkihez sem közben. A logika azt diktálja, hogy ha mindenki azt gondolja, hogy majd a másik elintézi helyette a kommentelős dolgot, akkor senki sem fog hozzászólásokat kapni végső soron.
Szeretnénk fenntartani az oldalt ameddig csak lehet, mert jó felnézni, látni az új alkotásokat, hogy vannak olyan emberek, akik igenis fejlődtek általatok, az oldal által vagy sikeresen inspiráljuk egymást, illetve tényleges barátságok kötődhetnek rajta keresztül. De ehhez a ti segítségetek kell, enélkül vége a kockartnak.
És sajnos akkor kimaradt, pedig szerintem nagyon fontos: nagyon hálásak vagyunk mindenki munkájáért, főleg a moderátorjaink segítségéért, akik ingyen és bérmentve, pusztán hobbiból segítenek az oldal működésében! Örülünk, hogy azon ritka példák egyike vagyunk, amikor az önzetlen segítség igenis működik.
Dióhéjban ennyi volt a kis "beszéd", melyet szerettem volna minél több embernek elmondani ösztönzés gyanánt.
Ennek fényében remélem azt is, hogy sok-sok találkozó lesz még, és nem csak nosztalgiából.
Egyébként egész sokáig tartott a találkozó és végül nem váltottuk le a helyet, végig ottmaradtunk a controlban.Valamikor 11 táján kezdtünk csak szétszéledni, mikor megjelent egy hipszter banda a biliárdasztalnál.

De a lelkizést félretéve, szeretnénk megosztani a készült fotókat is. Most így külön-külön linkelem ide a galériákat alkotónként, nézegessétek meg őket!
Rita képei   |   Dóri képei   |    Rocks90 képei

További kellemes időtöltést kívánunk nálunk! :)


www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...