2014. május 3., szombat

A április 26-ai kockart találkozóról

Nos, végre jelentkezem a találkozóról egy rövid szösszenettel!
Először is, szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt, aki el tudott jönni a kicsit esős idő ellenére is -- a hosszú kilométeres távokról nem is beszélve, amit képesek voltatok néhányan megtenni. 
Végül egész sokan gyűltünk össze... szóval aki nem jött, róluk maradt le:
Garpeer, Bögre, Geppa, Andulino, Zhenia, Gatget, Yetikr, Kilókenyér, Nogre, Ghábor, Thub, Dóri, Veky, Szakall, Rocks90, Podi, Triumviratus, Vajjéhó, Vorosritty, Gabi és Gabriella is benézett egy kicsit.
Valamikor kettőkor kezdtünk el gyűlni, és a szokásokhoz híven össze-vissza szállingóztak be a tagok. Valaki ezért végig ott volt, valaki pedig csak hétre tudott jönni. Ennek ellenére folyamatos volt a zsivaj, a nevetés, a beszélgetés. Ment a csocsózás, a biliárdozás is megint. Valamint, a kocsmába betévedt egy japán úr is, aki aztán szívesen elbeszélgetett Vajjéhóval és Kilókenyérrel. Vajjéhó mester origamizott is a japán fickónak egy lovat, aki annyira megörült az ajándéknak, hogy bejelentette, otthon hirdetni fogja azt, hogy a magyarok milyen ügyeskezűek. Még hozzánk is benézett és elújságolta a hírt, majd kifordult a kocsmából.
Nogre és Rita is hozta a golyóit.... mármint azokat a sütiket. Mindkettő elég gyorsan elfogyott. :D Veky pedig hozott egy maga által ragasztott kockajátékot, amivel kicsit játszhattunk is. Hoztak páran rajzokat is, melyek közül az egyik véletlenül ott is lett felejtve és most nálam várja gazdája hívását a rajzmappa. Podi hozta a kameráját is, és újból nekiállt egy interjú készítésének. Az elsőre még valószínűleg sokan emlékszünk, mennyire sikeres volt -- pláne a sok enyhén becsiccsentett interjú miatt -- s valószínűleg ez sem lesz majd másmilyen (ha kész a videó, majd kiposztolom itt a blogon).
Végül nem mentünk át másik helyre, mert olyan jól éreztük magunkat végig. Valamikor 11 táján kezdtünk feloszlani: többen is voltunk, mert sokan nem mentek haza vonattal, hanem inkább Bögre, Jácint és Jómagam jóvoltából szereztek szállást maguknak, szóval voltak olyanok, akik másnap ötkor indultak haza.

Szóval összességében ez a találkozó is nagyszerűen alakult, s néhány "újjal" is találkozhattunk. Reméljük, hogy ti is jól éreztétek magatokat! És aki most nem tudta megcsinálni, az majd remélhetőleg a következőn ott lesz. :D


Fotókhoz linkek: 
Rita fotói     |     Thubakabra fotói


Köszönjük az olvasást!
www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...