2013. augusztus 13., kedd

Szomorú hír

Rendhagyó blogbejegyzésnek kell nekiállnom -- a legszomorúbbnak valamennyi közül.
Most hajnalban ugyanis, kedvenc moderátorunk, egy nagyszerű alkotó, Szabó Krisztián (azaz Krisz121) 15. életévében elhunyt.
Szerintem nem kell nagyon sokszor leírnom, hogy fiatal kora ellenére mily csodás alkotások születtek tőle, hogy mindannyian megdöbbentünk, mikor feltöltötte az alkotásait, miután regisztrált hozzánk. Nem hittük el, hogy 12 évesen ilyen csodás képekre képes máris. És mennyire igaz volt! Aztán éveken át tovább bizonyított, mi pedig mindig álmélkodtunk, mikor kockart találkozókon - melyekre szinte mindig eljött - hozta a rajzait és láthattuk, hogy azok tényleg léteznek, ez a fiatal srác tényleg csodákra képes. 
Emberként csendes volt, nagyon empatikus... egy idő után moderátornak is választottuk, fittyet hányva arra, hogy fiatal, mert egyszerűen tudtuk, hogy simán túlnőtte a korát. És nem is csalódtunk. Mindig nagy segítségünkre volt, emelte a galéria fényét képeivel... lelkes volt, emberi... értékes. Rendkívül fiatal... A kockart család tagja.
Sok embernek volt szerencséje megismerni, így nem mondtam ismeretleneket vele kapcsolatosan. Remélem, hogy mindenki megőrzi emlékét, az alkotásain keresztül is


Köszönjük, hogy közénk tartoztál!

Emlékének tiszteletére emlékverseny indult. Ha szeretnél valamit alkotni számára, itt találhatsz információkat róla: http://www.kockart.hu/contests/krisz121-emlekverseny/

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez tényleg hihetetlen...megdöbbentő.ilyen fiatalon,egy ekkora tehetség...Nyugodjon békében.

Névtelen írta...

lehet tudni mi történt vele?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...