2013. március 15., péntek

VI. Kockart találkozó beharangozása

Igen, eljött az ideje a következő találkozónak. Nincs is jobb annál, ha egy ilyen babonás napra tehetjük a találkozó idejét: április 13. péntek. Eh, nem is... szombat!
Szóval április 13. és ez egy szombati nap.Az előző találkozó is nagyon jól sikerült, mint ahogy elmondható ugyanez az előtte lévőről és így tovább. Vérszemet kapva rendeznék meg újfent, hogy aztán láthassuk megint azokat az arcokat élőben is, akiket egyébként csak avatarként szoktunk legfeljebb. És természetesen, hogy találkozhassunk az újabb regisztrálókkal is!

Idén egy újabb dolgot vinnénk bele.
Már régóta van egy pólós shopunk, de elég költségesnek számít. A mostani találkozóra inkább szervezkedünk egyet, és egy nyomdával csináltatnánk meg. Ha több megrendelés összejön, akkor olcsón hozzájuthatna mindenki; egy darab fejenként ~2600Ft, ha pedig 20 felett van az érdeklődők száma, akkor még kevesebb. 
Részletek lentebb.

A találkozó menete egyébként a szokásos lenne. Egy szép szombati délutánon összegyűlnénk, és beülnék a szokásos helyre.
Pontosítva:
Az összejövetel Budapesten, április 13-án (szombaton) lesz 14.00 órától a Control Pub söröző belső termében (Podmaniczky u. 31. - a Nyugati pályaudvartól 5 percnyi sétára).  És tart valameddig.

  • Ha jössz, akkor azt jelezd Thubakabra felé levélben. Ez azért kell, hogy tudjunk kalkulálni, kb. mennyien leszünk. 
  • Amennyiben attól tartasz, hogy nem találsz oda a kijelölt találkozóhelyre, bátran kérj kísérőt! Valamelyikünk akkor kimegy eléd a vonatállomásra. 
  • Hozz esetleg magaddal rajzokat, aztán néhányan körbemutogathatjuk alkotásainkat.
  • Sütiknek és egyéb rágcsáknak mindig nagyon örülünk
  • Hívd meg az adminokat egy-egy sörre! :D 

Pólórendelési lehetőség már lezárult. 
Pólómegrendelés részletei:
Szóval, ha valaki szeretne pólót - fekete, unisex, 100% pamut póló - kockartos felirattal, amit a póló shopban is láthat, akkor ennek kapcsán is jelezhet, és a pólók többségét ki is osztanánk a találkozón. 
Március 30-ig lehet nekem (Thubakabrának) jelezni. Csak az szóljon, aki tényleg vásárolna, különben minket vágna meg vele. Utána a darabmennyiséget jeleznénk az üzletnek, akik megmondanák, mennyit kóstálna ez alapján pontosan egy-egy póló. Utána ezt az árat megírnánk mindenkinek, amit aztán személyesen, átutalással, bagollyal, paypallal lehetne elküldeni előre (akinek ez valamiért nagyon nem megy, elég találkozón is átadnia, de jó lenne, ha minél több tőke gyűlne össze előlegben). 

Egyelőre asszem ennyi! :D Annyit megjegyeznék még, hogy nekünk ebből nem származik bevétel, tényleg az alapáron adnánk tovább.

Szóval várunk mindenkit naaaagy szeretettel meg egyéb hozzávalókkal április 13-án, szombaton! :D

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...