2012. augusztus 21., kedd

Verseny szavazás

Mint tudjátok, nemrég lezárult a Steampunk/sc-fi/cyberpunk versenyünk! Eztán már csak annyi a dolgotok, hogy a beérkezett képekre szavazzatok.


Szeretnénk elérni azt, hogy tényleg ama alkotások nyerjék meg alkotóiknak a kifogástalan díjakat, melyek valóban megérdemlik és nem baráti alapon dőlne el a dolog. Néhány tipp a tanácstalanabb tagoknak, mire lehet figyelni ilyenkor:
* Minél kreatívabb legyen a kép, saját ötletet hordozzon magában (ezért nem fogadtunk el csak másolat képeket)
* Technikailag haladóbb jellegű
* Stílust tartalmaz
* Hangulatos

Talán ez a sorrend a fontosság mértékét is tartalmazza. Kreatívan, új ötletet létrehozva alkotni a legnehezebb feladat; ráadásul úgy, hogy azt a néző is magáévá tudja tenni. Ezek a pontok természetesen csak irányadóak, mert a döntést úgy is az egyéni ízlés fogja hozni.


A szavazás menete: 
Szimplán menj fel erre az oldalra, ahol a versenyképeket láthatod. A képek alatt legördülő menüt találhatsz, mely segítségével kiválaszthatod, hogy az adott kép I., II., vagy III. helyezést érdemel szerinted. Minden egyes szám kiválasztása után nyomd meg a mellette lévő "mentés" gombot, hogy rendszerünk menthesse az adatokat!
Ha esetleg valamit félrenyomtál, nincs semmi gond. A szavazatos bármikor módosítható általad!
Eztán már csak várni kell a többi szavazatra, hogy kiderüljön, kik lesznek a győztesek! :)


Még egyszer nagyon köszönjük a versenydíj felajánlásokat Szilviahnak, Gepardusnak, Audreynak és T.Ardenának! Nélkülük nem tudtuk volna díjazni a nyertes versenyzőinket, szóval rendkívül hálásak vagyunk nekik! :)


www.kockart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...